Terug

Verkoper/project- en accountmanager regio HAM die keukens ontwerpt, verkoopt en opvolgt

Filiaalmedewerker

Geplaatst op

29-12-2018

Categorie

Filiaalmedewerker

Soort job

Fulltime

Salaris


Job overzicht


Omschrijving

Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 38 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en WalloniŽ een eigen netwerk uitgebouwd van 27 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 350 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te HAM.

U beschikt over de gave om de dromen van potentiŽle klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de man (en vrouw) te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.Profiel:

U bent creatief, beschikt over commerciŽle vaardigheden en u heeft oog voor detail. U bent empatisch, flexibel en steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. U werkt klantgericht en u bent beschikbaar om op zaterdag en zondag de dromen van potentiŽle klanten waar te maken. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.Wij bieden aan:

Wij bieden een zeer goede vergoeding op basis van commissie. Een permanente opleiding en begeleiding binnen het bedrijf. Doorgroeimogelijkheden tot filiaalhouder.Hoe reageren:

Weet ons te overtuigen en bezorg ons uw CV + foto.

       Werkgever Dovy Keukens

       Keukens op maat
       Een moderne keuken met kookeiland of een retro keuken? Een greeploze keuken of liever een landelijke keuken? U-vormige keukens of een rechte keuken? Dovy realiseert al uw keukendromen! Zowel moderne witte keukens, design keukens, een schitterende hoogglans keuken of budgetkeuken, Dovy realiseert keukens op maat, voor elk wat wils en aan een scherpe prijs.

       Back