Terug

Verantwoordelijke verkoop

Assistent manager restaurant m/v

Geplaatst op

27-12-2018

Categorie

Assistent manager restaurant m/v

Soort job

Fulltime

Salaris


Job overzicht


Zorg jij voor een vlotte verkoop in ons restaurant?

Lunch Garden is een bedrijf van vernieuwing en verandering. Wij staan niet stil, maar surfen voortdurend mee op de allernieuwste trends. Wij zijn een bedrijf van en voor mensen. De ervaring van onze klanten is voor ons alles. We willen hen verwennen, hen verrassen. Want enkel als zij tevreden zijn, zijn wij dat ook. Lekkere gerechten, volle tafels en blije klanten, daarvoor zetten wij ons elke dag in bij Lunch Garden.

Wat serveert Lunch Garden als werkgever?

Bij Lunch Garden dragen we kwaliteit, respect, teamwerk en uitmuntendheid hoog in het vaandel. Het zijn waarden die ons bedrijf en onze identiteit definiren. Het zijn de ingredinten van een gezamenlijk, positief Lunch Garden-verhaal. Een verhaal van klantgerichtheid. Want de klant wil mr dan een heerlijke maaltijd eten. Hij wil een onvergetelijke ervaring beleven. En dat kan alleen als we eerlijk en respectvol zijn, samen een topteam vormen en voor de allerbeste kwaliteit gaan.

Ook onze eigen mensen – waaronder jij! – staan in dat verhaal centraal. We investeren ten volle in jou en bieden je doorgroeikansen wanneer jij daar klaar voor bent. Wil je jezelf, je talenten en je ambities ontdekken en ontwikkelen? Dankzij onze brede waaier aan opleidingen zorgen we er samen voor dat je steeds het beste in jezelf naar boven kan blijven halen. Bij Lunch Garden weten we ook hoe belangrijk vrije tijd is en hoe moeilijk de combinatie werk-priv kan zijn. Omdat de gezondheid en tevredenheid van onze medewerkers alles is, helpen we je graag dat evenwicht te vinden en te bewaren. Wil je eens wat langer uitslapen? Wil je eens in de namiddag gaan shoppen? Geen probleem! Wij waken erover dat je afwisselend ’s avonds en ’s morgens werkt en dat je een aantal vrije weekends per jaar hebt.

Hoe ziet jouw dag bij Lunch Garden eruit?

In ons restaurant waak jij erover dat onze klanten alleen de allerbeste gerechten voorgeschoteld krijgen. Kwaliteit, hygine en veiligheid: daar ga jij met je team voor. Dankzij jouw organisatietalent weet iedereen binnen je team perfect wat van hem of haar verwacht wordt en loopt alles gesmeerd aan de free-flow, de afwas en in de keuken. Je leidt je teamleden op een enthousiaste manier op en stimuleert hen een tandje bij te steken wanneer nodig. Jouw motiverende coaching en vlotte babbel doen hen nog beter en liever werken! Waar nodig, steek je ook de standmedewerkers een handje toe. Het aanvullen van de koude gerechten of een snelle vaat, je draait er je hand niet voor om! Je ziet er ook op toe dat de keuken en werkplaatsen er steeds piekfijn uitzien. Daarnaast ben je ook mee verantwoordelijk voor financile en administratieve taken: je controleert de leveringen van de reinigingsproducten, voert bestellingen uit, int het geld van onze klanten en verwerkt facturen. Dankzij jou kloppen de rekeningen op het einde van de dag! Je zorgt er tot slot voor dat onze klanten op elk moment van hun bezoek ultra tevreden zijn. Hebben ze vragen over onze gerechten, prijzen of promoties of hebben ze een opmerking over onze service? Jij staat hen graag te woord zodat ze ons restaurant met een glimlach verlaten!

Welke ingredinten zoeken wij?

Je hebt horeca-bloed in je aderen en bent ambitieus.

 • Je bent een echt teambeest: je haalt voldoening uit het aansturen van je medewerkers en weet hoe je hen moet stimuleren.
 • Administratie is geen probleem voor jou: je kan vlot overweg met bestellingen, facturen en inventarissen.
 • Je bent flexibel: je schakelt vlot tussen cordinerende en meer uitvoerende taken en grijpt snel in als er iets onverwachts gebeurt.
 • Je bent bereid tijdens weekends, op feestdagen en tijdens vakanties te werken.
 • Je weet dat de details voor onze klanten ht verschil maken. Enkel wanneer zij tevreden zijn, ben jij dat ook.
Smaakt deze omschrijving naar meer? Honger naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel en bouw mee aan onze toekomst!
       Werkgever Lunch garden

       Jobs

       Lunch Garden lijkt een beetje op de keuken thuis. Het is er leuk vertoeven, ervaringen uitwisselen, samen plannen maken. Ligt deze huiselijke sfeer u? Kom dan eens praten.

       Back