Terug

Texaco Horeca Medewerker

Restaurantmedewerker

Geplaatst op

27-12-2018

Categorie

Restaurantmedewerker

Soort job

Fulltime

Salaris


Job overzicht


Als horeca medewerker bij Burger King maak jij de lekkerste burgers. ‘Taste is king’ en daar doe jij in de keuken jou uiterste best voor. Daarnaast neem je bestellingen op en swipe je snel over het kassascherm. Bovendien is jouw klantvriendelijkheid essentieel voor het succes van Burger King.

Bij Burger King draait het voor alle crew members om ‘king quality’ en gastvrijheid. Samen met leuke collega’s sta je te knallen in de keuken. Verder vinden we hard werken n hard lachen belangrijk. Burgers om je vingers bij af te likken n een vrolijke vibe maken de dag voor iedereen leuker!

Als horeca medewerker bij Burger King word je gecoacht door de horeca manager. We bieden je vele kansen om door te groeien tot een functie die jij ambieert. Dus steek de handen uit de mouwen en de carrirekansen binnen de Burger King of bij n van de andere premium brands binnen EG Group liggen voor je klaar.

Jouw profiel

- Klant- en servicegericht, representatief en een harde werker

 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Een enthousiaste teamspeler, met een gezonde mix van hard werken en plezier maken
 • Bereid om vroege, late of weekenddiensten te draaien
 • Je vindt het leuk om collega’s en gasten blij te maken

Ons aanbod

- Een afwisselende baan met veel klantcontact binnen een leuk team

 • Unieke ontwikkelkansen binnen Burger King/Texaco, maar ook binnen de andere bedrijven van EG Group, zoals Starbucks en Subway. We bieden je vele kansen voor vervolgstappen in je carrire: ‘Have it your way’!
 • We belonen jou met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een gezellig team en goede werksfeer

Meer informatie

Burger King is onderdeel van EG Group met A-merken zoals Texaco, Starbucks, Subway, Spar en Carrefour. Het succes van Burger King is gastvrijheid, kwaliteit, passie en heel veel werkplezier. Laat van je horen en ‘Be the king’ als horeca medewerker bij Burger King!

       Werkgever Texaco

       Texaco is één van de hoofrolspelers in de brandstofmarkt en een snelgroeiende Retail organisatie op de Europese markt. We werken in de Benelux en Frankrijk onder andere samen met sterke merken als Delifrance, Spar en KFC. Sinds kort hebben we onze klantenportefeuille verder uitgebreid met nieuwe brandpartners; Subway en Starbucks. Op zeer korte termijn gaan wij de eerste Starbucks stores toevoegen aan onze Texaco stations. Daarom zijn wij op dit moment voor diverse grote highway locaties op zoek naar een Shift Supervisor die bijdraagt aan het succes van Starbucks door het verlenen van een uitstekende klantenservice aan alle gasten.

       Back