Terug

Gerant(e) Bristol Antwerpen Meir - EURO SHOE GROUP - Shoe Discount

Gerant(e)

Geplaatst op

29-12-2018

Categorie

Gerant(e)

Soort job

Fulltime

Salaris


Job overzicht


Waar kom je terecht?

Euro Shoe Group, een klinkende naam in de dynamische wereld van fashion! Met onze bekende ketens Shoe Discount en Bristol zijn we een belangrijke speler op de retailmarkt in de Benelux.

Al meer dan 50 jaar verrast Euro Shoe Group jong en oud en klein en groot met budgetvriendelijke mode. Sinds 2016 is onze keten Bristol ook een gevestigde waarde in Belgi met de gefaseerde ombouw van onze 200 Shoe Discount-filialen.

Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mt een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile n een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! (Heb je hem? Lees maar verder).

Voor de uitbating van ons nieuwe geopende filiaal op de Meir in Antwerpen, zijn we op zoek naar een (m/v):

TOFFE GERANT (op zelfstandige basis - zonder eigen investeringen)

Jouw rol?

Als zelfstandig uitbater loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van je eigen filiaal in goede banen te leiden op vlak van sales, visual merchandising, administratie en personeelsbeheer. Je bent een overtuigende en resultaatgerichte Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft naar de beste commercile resultaten. Je coacht en inspireert jouw winkelpersoneel om de klant met de glimlach een superleuke aankoopbeleving te bezorgen en staat eigenhandig in voor de aanwerving, opvolging en verloning van geknipte medewerkersprofielen. Een serieuze portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken people skills, sterk analytisch denkvermogen en zin voor organisatie.

Jouw profiel?

Oog voor mode en passie voor verkoop, dat is het ideale ensemble waarnaar we op zoek zijn. Jij haalt telkens opnieuw alles uit de kast/rekken om de klanten oprecht de aandacht te geven die ze verdienen en hen toegankelijk en ongedwongen te begeleiden in hun aankoopkeuzes. Verantwoordelijkheidszin, ondernemerschapstalent en een planmatige aanpak zijn je volledig op het lijf geschreven. Bovendien ga je als enthousiaste en relativerende people manager nooit naast je schoenen lopen, maar stuur je jouw personeel steeds de beste richting uit. Daarbij komt een eerste leidinggevende ervaring binnen de retail mooi van pas. Een attest in bedrijfsbeheer n goesting om met hart en zool aan de slag te gaan in een zelfstandig statuut maken het plaatje helemaal compleet.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt de uitdagende kans om - binnen de financieel sterke en stabiele Euro Shoe Groep - een eigen filiaal te runnen bij jou in de buurt en dat zonder eigen investeringen. We voorzien jouw winkel van een ruime en trendy collectie van schoenen, kleding en accessoires die perfect zijn afgestemd op prijsbewuste klanten. Je krijgt de ruggensteun van experten op de hoofdzetel en mag rekenen op een prima opleiding en begeleiding. We bieden een aantrekkelijke commissie in functie van het gerealiseerde zakencijfer, aangevuld met premies en incentives.

       Werkgever Bristol

       Bij Bristol shop je goedkope mode voor het hele gezin! Kleding, schoenen, accessoires en sportartikelen: in de webshop van Bristol heb je een ruime keuze voor dames, heren, jongens en meisjes. En het leuke is: Bristol kleedt je van kop tot teen! Comfortabele sneakers, trendy pumps, mooie ballerina's... Combineer met hippe rokjes, leuke shirts en tijdloze jeansbroeken en maak je outfit helemaal compleet met onze must-have accessoires! Goedkoop online winkelen? Dat doe je bij Bristol!

       Back