Terug

Chef Kok

Chef Kok

Geplaatst op

30-12-2018

Categorie

Chef Kok

Soort job

Fulltime

Salaris


Job overzicht


CHEF KOK:

een smaakmaker met ambitie die de keuken in goede banen kan leiden. Functieomschrijving _________________________________________________________________________Je bepaalt, organiseert en superviseert de werkzaamheden:  cordineren en controleren van de activiteiten (mise-en-place, dresseren van de borden, koude keuken, warme keuken, …)  werken volgens de normen van hygine en (voedsel)veiligheid  garanderen van een vlotte, efficinte service  producten bestellen  prijzen vergelijken  aansturen van de keukenploeg Je werkt mee aan het culinaire profiel van het Cultuurcaf  je denkt actief mee over menu’s en suggesties  je integreert streek- en seizoensgebonden ingredinten en nieuwigheden in de gerechten met het oog op het beschikbaar budget  je ziet toe op een mooie presentatie van de gerechten  je hebt een visie op de verdere ontwikkeling van ons concept en wereldkeuken  je hebt de ambitie om samen met ons de keuken naar een hoger niveau te tillen Profiel _________________________________________________________________________J

Je kan zelfstandig werken  Je neemt initiatief en koppelt dat terug naar de zaakvoerders  Je bent een goede communicator: zowel naar de klanten als naar de collega’s  Je hebt een passie voor lekker eten en hospitality  Je kan georganiseerd en planmatig werken  Je beschikt over leiderschapskwaliteiten en een coachende houding naar je collega’s toe  Je kan taken delegeren en een ploeg aansturen  Je beschikt over een koksdiploma en/of aantoonbare, relevante ervaring in de keuken.  Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands. Aanbod _________________________________________________________________________

Unieke kans om een keuken te leiden in een schitterend kader binnen een succesvolle zaak met een dynamisch team. We bieden een voltijds contract van 38 uur per week met mogelijkheid tot legale overuren. In eerste instantie van beperkte duur (3 maanden), nadien de mogelijkheid tot omzetting naar een contract van onbepaalde duur. Uren in overleg te bepalen en passende verloning. Interesse?

Bezorg ons je motivatie en CV op cultuurcafe@degrotepost.be

       Werkgever Cultuurcafé Oostende

       Het CultuurCafé is iedere dag open vanaf 08.30 uur. De keuken blijft open tot laat in de avond (23.00u). Na een voorstelling kan je dus nog aanschuiven om iets te eten! Ontbijt wordt geserveerd van 08.30 u tot 11.30 u.

       Ruime keuze aan warme en koude dranken. Laat je verrassen door de vis, salades, soep, specials en wisselende suggesties.

       CultuurCafé gebruikt zo veel mogelijk biologische en lokale producten. Daar waar mogelijk werken we samen met lokale producenten waardoor we de ecologische voetafdruk verkleinen. Een uitzondering is echter onze koffie, maar die is dan wel biologisch & fairtrade!

       Gastrobar PANORAMA is geopend van juni tot september, dagelijks vanaf 11u30 (bij goed weer).

       Back