Terug

Beveiligingsagent Luchthaven Oostende

Beveiligingsagent

Geplaatst op

30-12-2018

Categorie

Beveiligingsagent

Soort job

Fulltime

Salaris


Job overzicht


Luchthaven Exploitatie Maatschappij (LEM) Oostende-Brugge is volop in groei en werft vijf extra beveiligingsagenten aan. LEM Oostende-Brugge zorgt voor de uitrusting en uitbating van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge. De luchthaven Oostende, die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 geopend is, heeft een aantal taken naar derden toe die inherent zijn aan de dienstverlening van een luchthaven met externe klanten zoals passagiers, luchtvaartmaatschappijen en concessiehouders. Op de luchthaven Oostende werken ongeveer 115 personeelsleden die de dagelijkse exploitatie van de luchthaven handhaven. Het personeel is onderverdeeld in een aantal diensten: sales en customer relations, financieel beheer en concessies, technische diensten, security en airside operations.

FUNCTIEOMSCHRIJVING De hoofdtaak van de dienst Security is een algemeen en preventief toezicht uit te oefenen door toegang- en veiligheidscontrole uit te voeren. Dit met als doel de burgerluchtvaart en de luchthaveninstallaties maximaal te beveiligen. - Toezien op de toepassing van de maatregelen ter beveiliging van de burgerluchtvaart, zowel in de eigen werking als voor wat betreft de naleving door derden. - Het zich eigen maken van de taken die opgelegd worden in het kader van de samenwerking met andere diensten verbonden aan de luchthaven. - Het verzorgen van een correcte informatiestroom naar collega’s en andere diensten toe. - Het correct uitvoeren van de ontvangen richtlijnen en het respecteren van het vertrouwelijke karakter van ontvangen informatie. - Je volgt continu opleidingen rond luchthavenbeveiliging en behaalt het certificaat om screeningsapparatuur te bedienen. - Allerhande administratie in functie van beveiligingsmaatregelen. Het team luchthavenbeveiliging bestaat uit een 35-tal collega’s. Je rapporteert aan de Teamleader Security en de Security Manager.

JE PROFIEL - Je bezit een diploma van het hoger secundair onderwijs. Daarnaast heb je reeds het attest ‘basisopleiding beveiligingsagent’ behaald (wet Jambon). - Ervaring als beveiligingsagent is een pluspunt. - Je beschikt over een rijbewijs B. - Je beschikt over een rijbewijs airside of je bent bereid dit snel te verwerven. - Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels, kennis van het Frans strekt tot aanbeveling. - Je kan vlot overweg met MS Office. - Je bent flexibel, een echte teamplayer en communicatief sterk. - Je bent niet kleurenblind en wordt medisch goedgekeurd.

ONS AANBOD Het betreft een continu dienst, in een ploegensysteem. In deze functie wordt er een uniform voorzien. Opstart wordt voorzien op 11/03/2019. Je komt terecht in een uitdagende, exclusieve en sterk groeiende onderneming. Je krijgt de kans om de dienst luchthavenbeveiliging mee vorm te geven en je technische ervaring en kennis verder op te bouwen. Dit alles aangevuld met een marktconforme verloning.

SOLLICITEREN? Gelieve je CV en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail te versturen naar jobs@ostendairport.aero of per post naar LEM Oostende, t.a.v. Mieke Segers, Nieuwpoortsesteenweg 889, 8400 Oostende. Solliciteren kan tot en met 30/11/2018. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Mieke Segers,

HR Manager : jobs@ostendairport.aero

03/2856661

       Werkgever Luchthaven Ostend-Bruges

       Ben je gepassioneerd door vliegen en droom je ervan om in deze sector te werken?
       Bekijk dan zeker onze vacatures in onderstaand overzicht. Spontaan solliciteren kan via jobs@ostendairport.aero

       Back