Terug

Assistant Product Manager

Assistant Product Manager

Geplaatst op

29-12-2018

Categorie

Assistant Product Manager

Soort job

Fulltime

Salaris


Job overzicht


Je functie

Altijd al bij de aankoopafdeling van een groot bedrijf willen werken? Zin om veel bij te leren over het aankoopproces? Stop right here: de job van Assistant Product manager is iets voor jou. Samengevat: je ondersteunt het aankoopteam om de realisatie en opvolging van de verschillende stappen van het aankoopproces te vergemakkelijken. Je zet commercile- en merchandisingacties op voor zowel Fnac als Vanden Borre.

Je challenge :

Je werk steunt op 4 pijlers:
- Marketing en verkoopondersteuning : je volgt de creaties op van de hoofdproducten en van de jaarlijkse planning van promoties en merchandising. De accessoires zijn ook belangrijk : je maakt de planning op, je houdt de stock bij en je zorgt ervoor dat de hoofdproducten aan de juiste accessoires gelinkt worden op de websites van Fnac en Vanden Borre. Je bezoekt regelmatig de winkels om zo de “best practices” te delen qua merchandising. Dankzij deze winkelbezoeken kan je ook de bewijzen van commercile acties leveren aan de leveranciers.
- Opvolging en analyse : met de product manager analyseer je de markttendensen van de hoofdproducten en welke gevolgen deze tendensen hebben voor de vraag naar accessoires. Je bereidt de meetings met de leveranciers voor, je volgt het marketingbudget op.
- Bevoorrading : je volgt de beschibaarheden op, je informeert de winkels als er geen stock meer is en stelt alternatieve producten voor. Je beheert ook de stocks van accessoires.
- Reporting : je zorgt voor de rapportering naar de fabrikanten toe. Je verzamelt de informatie, je kijkt deze na en communiceert alles volgens de plannings.

Je profiel

 • Je weet alles wat betreft het aankoopproces en –activiteiten. Termen als ‘marge’, ‘service level’, ‘concurrentieonderzoek’ en ‘kostenanalyse’ klinken je bekend in de oren.
 • “Hello there” of “Bonjour” ? Voor jou maakt het niet uit want je communiceert gemakkelijk in beide talen.
 • De MS Office-toepassingen (Excel, Powerpoint, Word en Outlook) hebben geen geheimen meer voor jou.
 • Je bent een pro in communicatie. Perfect, want we hebben iemand nodig die de relationele contacten aanstuurt met interne en externe partners.
 • Je bent de definitie van een teamplayer: je bent flexibel en je staat altijd open voor ideen van anderen.
 • Je bent proactief en je kan autonoom werken.
 • Je vrienden omschrijven je als volgt: “diplomaat”, “enthousiast” en “leader”.

Ons aanbod

 • Een fulltime job.
 • Een toffe en dynamische werksfeer n gemotiveerde collega’s.
 • Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen via opleidingen en doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten.

We zoeken momenteel een Assistant Product Manager in: Sint Pieters Leeuw

https://www.vandenborre.be/nl/jobs/jobs-in-kijker/assistant-product-manager

       Werkgever Vandenborre

       Wie is Vanden Borre?

       Vanden Borre is een toonaangevend bedrijf op de Belgische markt in de verkoop van audio, tv's, multimedia en huishoudelektro. We maken deel uit van de groep Fnac Darty, een van de grootste distributeurs van huishoudelektro, culturele en technische producten in Europa, met een omzet van 7,4 miljard euro en die 26 000 mensen tewerkstelt.

       Back